Samhold og sjåførmiljø

I dag vil vi skrive noen ord om hvordan det var i TIA’s storhetstid, med samhold blandt sjåførene og et godt miljø ved sjåførbord og andre steder sjåfører treffes. I dag er det mer stress enn godt samhold, selv om vi har sett på vår Road Trip at det fortsatt er et godt miljø ved sjåførbordene på de plassene vi har vært innom.

Sik ser TIA bussen ut, og vi tror det er mange som har sett den på                           

RV 3 og E6 denne måneden.                                                                           

                                                                                                                       

                                                                                                                         

Vi kjørte opp til Namsos hvor vi var med på et sjåførtreff i kantina til Scania. Der hersket den gode gamle stemningen fra “gamle dagers” sjåførbord.  Det må vi ha mer av.   

Vi vet godt at det mange steder i landet blir arrangert slike lokale kaffetreff og det er bra. Er det noe vi trenger så er det et godt miljø og og et godt kameratskap innad i bransjen.

 Når vi tusler rundt med TIA Bussen kommer vi i snakk med en del sjåfører. Noen blinker og hilser når vi møtes langs vegen og det setter vi veldig stor pris på. Andre er overrasket og tror at TIA Norge er borte. Sannheten er at TIA har ligget i dvale en periode, men nå er oppe og går for fullt. Flere og flere oppdager at vi er i gang igjen og medlemstallet vokser hver uke. Det ser vi som et bevis på at bransjen har savnet TIA Norge og det samholdet som var rundt TIA, da særlig på div lastebiltreff. Førstkommende helg er det treff på Tretten, og denne gangen er TIA Norge med for fullt igjen. Det arrangeres convoy fra Lillehammer til Tretten fredag 25. august og TIA Bussen skal være med.

1.september er det full fart i grustaket på Gardermoen og TIA Bussen dukker opp også der.

15.september er det et treff på Stavsjø. Også der vil TIA Bussen være til stede.

La oss sammen benytte slike treff til å utvide bekjentskapet, gammel og ung, vi er alle en del av fellesskapet. Gode kollegaer og gode kamerater får man aldri for mange av.

Vi håper å treffe mange av dere på disse treffene. Ser dere bussen parkert ved en kafeteria eller på en hvileplass så stikk gjerne innom for en prat. Både medlemmer og ikke medlemmer er velkommen til TIA Bussen.

 

 

.

 

 

2 kommentarer
  1. Hei.
   Er det mulig å gå tilbake I gamle medlemslister for å finne medlemsnummer? Jeg var medlem I begynnelsen av 1980 tallet.
   Mvh Kjell Garborg

  2. Hei,Kjell Garborg: Ditt gamle medlemsnummer var CB 403. Dette nummeret kan du få tilbake ved en innmelding igjen. MVH Jan Høiback Leder TIA Norge

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg